Webshops

Webshops

Hemsaker.se – dina saker till hemmet

HemSaker.se är en webbshop som erbjuder produkter som passar till ert hem. Vi vill skapa en god kundnytta och erbjuda våra kunder bra, smarta och billiga produkter på den nordiska samt angränsade marknader via internethandel. Vi kombinerar kända varumärken med mindre etablerade leverantörer för att kunna erbjuda något unikt.

Vi letar ständigt efter nya roliga, smarta och coola saker. Vår utgångspunkt är alltid ”Skulle jag själv köpa det här”, när svaret är ”Ja” på den frågan då hamnar den på HemSaker.se

Exempel på produkter:

Grill, grilltillbehör, köksprodukter, hygienartiklar, design och förbrukningsmaterial.

adel33

hemsaker.se

Byggsaker – Era saker till bygget

Webshop som erbjuder produkter som passar er byggarbetsplats. Vi vill skapa en god kundnytta och erbjuda våra kunder bra och billiga produkter den Nordiska samt angränsade marknader via internet.

Exempel på produkter:

Handverktyg och förbrukningsmaterial.

adel33

byggsaker.se

Jobbsaker.se – Era saker till jobbet

Webshop som erbjuder produkter som passar er arbetsplats. Vi vill skapa en god kundnytta och erbjuda våra kunder bra och billiga produkter den nordiska samt angränsade marknader via internet.

Exempel på produkter:

Kontorsartiklar, C-pen och förbrukningsmaterial.

adel33

jobbsaker.se

Viking webshop – Bastu, bad och grill

Viking webshop specialiserar oss på Nordiska produkter

Vi på vikingwebshop.se säljer produkter som är tillverkade, producerade eller sammansatta i Norden eller Baltikum. Detta för att vi skall kunna främja de lokalt producerade varorna från landsbygden och de nordiska eller baltiska städerna. Vi vill skapa en god kundnytta för våra kunder, producenter och lokala entreprenörer, genom att sälja produkter som är närproducerat av små och stora företag.

viking webshop

Viking webshop