TOOLiT

TOOLiT

TOOLiT

Toolit är en marknadsplats för hantverkartjänster. Världen blir mer och mer automatiserad och folk vill ha on-demand tjänster på vardagsproblem, samtidigt som det skall gå snabbt, enkelt och finnas lättillgängligt i telefonen.

Toolit förmedlar kontakten mellan kund och hantverkare. På ett smidigt sätt med en dynamisk och konkurrenskraftig prissättning baserat på vad hantverkaren uppskattar arbetet bör kosta. Sedan väljer kunden utifrån pris, rating och mycket annat. Ett snabbare sätt än att leta upp, eventuellt hitta, beskriva, få ut hantverkare på plats. Vänta på offert, vänta på möjlighet till att få jobbet gjort. Dessa steg är nu eliminerade för att så snabbt som möjligt få till ett prisförslag. Möjlighet att kunna jämföra mellan olika hantverkare och få arbetet gjort till ett marknadsmässigt pris.

 

  • Filma, fota och beskriv i text vad du behöver hjälp med, publicera jobbet.

  • Hitta rätt hantverkare utifrån dennes rekommendationer, certifiering, rating och tidigare jobb.

  • Välj hantverkaren som passar dig bäst utifrån mest konkurrenskraftiga pris och tidsram.

Hantverkare

Få all information som krävs för att kunna lämna en offert direkt i appen, vid ytterligare frågor finns det en chat funktion där du kan ställa frågor. Du ser direkt huruvida kunden har rot att nyttja, material hemma eller om du behöver komplettera med detta, samt gedigen information runt vad som skall göras via film, foto, text och chat funktion.

Kunder

Vad är mer irriterande än eluttaget som har slutat funka sedan länge, sambon är på dig om att få det fixat men du har svårt att hitta hantverkare för jobbet? Det är i själva verket lätt fixat! Beskriv ditt arbete i film, foto och text, lägg sedan vidare upp jobbet i appen och välj hantverkare utifrån dina premisser. Dessutom enkelt och tryggt.

Om oss

Till att börja med en ide baserat på våra egna erfarenheter runt renovering, och om vi på något sätt kunde förenkla hantverkarbranchen. Som ett resultat av lite efterforskningar och vidare insåg vi ett tomrum på marknaden, därför skapade vi denna marknadsplats och förmedlingstjänst av hantverkartjänster. Därmed ett enklare sätt för kunden att nå kvalificerade hantverkare direkt i appen.

toilet

toolit.se